Здравейте приятели,

Тук който желае може да ми помогне за превеждането на блога.
Преводът става много лесно. Целият текс от блога е разделен на абзаци. Ако всеки, четящ блога преведе по един или два абзаца, блога ще бъде преведен много по-лесно и по-бързо. За мен това ще е изключително голяма помощ, защото когато пътувам, е доста трудно да намеря време дори за българската версия.

Бутон за превод:Въпроси и отговори :

Защо е добре да се преведе блога: Всеки ден ние срещаме много хора, на които им става интересно, когато им разказваме за нашето пътешествие. Винаги питат за името на блога или как могат да прочетат нещо повече за пътуването ни, но когато им дадем блога единственото, което в момента те могат видят, са снимките.

Как да помогна с превод: Натискате бутона по-горе. Ще се появят две полета, в лявото е оригиналният текст от блога, в дясното поле вие трябва да въведете преведения от вас текс. След което трябва да натисете бутон "Запиши". Това е всичко. Текстът от една публикация е разделен на отделни абзаци, за да не се налага превод на дълги текстове. Така всеки превод ще ви отнеме не повече от 10 мин.Преведени параграфи: 52 ; Дата на последен превод:17.11.2017 г. 12:32:22